Trešdiena, 03 Augusts 2022 07:59

Unikālā zivju eļļa

Ar uztura bagātinātājiem var stiprināt organismu un līdz ar to uzlabot pašsajūtu katru dienu. Tā ir iespēja būt savā spēkā un ikdienā paveikt visu, ko esat ieplānojuši. Piemēram, Omega 3 taukskābes ir vitāli nepieciešamas cilvēka smadzeņu attīstībai, kā arī sirds un acu veselības funkcionēšanai.

Protams, var mēģināt Omega 3 taukskābes uzņemt ar dažādiem produktiem, piemēram, zaļajiem lapu dārzeņiem, linsēklām un čia sēklām. Bet pilnvērtību devu Omga 3 taukskābes var uzņemt regulāri uzturā lietojot zivju eļļu.

 

Lielākoties nākas secināt, ka cilvēki vairāk uzņem tieši Omega 6 taukskābes, nevis Omega 3 taukskābes, kas ir krietni vien vērtīgākas.

 

E- veikalā kolagens.lv var iegādāties kvalitatīvu zivju eļļu, kurā ir ļoti augsta Omega 3 taukskābju koncentrācija, kas līdz ar to Jums sniegs tikai pašu labāko rezultātu un vainagosies ar lielisku pašsajūtu, kā arī labu veselību.

 

Ja izvēlēsieties zivju eļļu iegādāties interneta veikalā kolagens.lv, tad viens iepakojums zivju eļļas derēs trīs mēnešiem, dienā dzerot vienu kapsulu, kas ir diennakts ieteicamā deva, lai paceltu un noturēta Omega 3 taukskābes līmeni organismā.

 

Zivju eļļa savā būtībā ir ļoti unikālā, jo spēj mazināt iespējamības risku saslimt ar dažāda veida sirds un asinsvadu slimībām, kas Latvijā ir vienas no visvairāk izplatītākajām saslimšanām.

 

Zivju eļļu sev vēlamā iepakojuma skaitā var iegādāties gan e- veikalā kolagens.lv, gan arī klātienes veikalā Stabu ielā 17, Rīgā. Pirkumiem no mūsu veikalā virs 25 eiro nodrošināsim bezmaksas piegādi ar Omniva pakomātu starpniecību.

 

Rūpes par savu veselību un pašsajūtu noteikti lieciet pirmajā vietā, jo tas atmaksāsies ilgtermiņā un sniegs Jums jaudu un enerģiju.

Pieslēgties, lai pievietotu komentārus