Trešdiena, 03 Augusts 2022 08:06

Profesionāļi mežsaimniecības nozarē - Trovent

Katrai tautsaimniecības jomai regulāri tiek veikti dažādi likuma grozījumi, lai uzlabotu tās atdevi un darbības jomu. Šī gada jūnijā viena no šīm jomām, kurā ir veiktas likuma izmaiņas ir mežsaimniecības joma.

Mežs ir Latvijas resurss, kuru ir jāprot kvalitatīvi un pilnvērtīgi apsaimniekot, lai tas varētu sniegt atdevi ilgermiņā arī nākamajām paaudzēm.

 

Jaunās likuma izmaiņas ir saistītas ar nocērtamo koku diametra ierobežojumiem. Piemēram, priedei 30 cm, eglei 26 cm un bērzam 25 cm.

 

Kā arī noteikti ir jāpiemin likuma grozījumi, kas saistīti ar meža atjaunošanas procesu. Tātad pēc meža izstrādes katram tā īpašniekam obligāti trīs gadu laikā ir jāatjauno mežs, sējot vai stādot ar kvalitatīviem stādiem vai sēklām.

 

Ja Jums ir meža īpašums, kuru vēlaties apsaimiekot vai pārdot, iespējams, ka šobrīd jaunie likuma grozījumi šķiet neskaidri, tad vienmēr ir dažādas iespējas, kur griezties pēc palīdzības, lai šos jautājumus risinātu un precizētu.

 

Allaž ir iespēja griezties pēc padoma pie vietējā mežziņa, kuram būs visa nepieciešamā informācija gan par Jūsu mežu, gan aktualitātēm mežsaimniecības jomā.

 

Ja jau zināt, ka vēlaties pirkt vai pārdot meža īpašumu, tad vislabākais risinājums būtu sazināties ar mežsaimniecības firmu, kuru klāsts ir plašs. Viena no stabilākajām un šajā tirgū zināmākajām firmām, kas nodarbojas ar meža pirkšanu un pārdošanu ir Trovent. Daudzu gadu garumā Trovent ir iemantojusi klientu uzticību un vēlmi sadarboties atkārtoti.

 

Mājas lapā trovent.lv varat atrast visu nepieciešamo informāciju un Jums ērtākos kontaktus - tālruni saziņai +371 29 42 95 55, e- pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai izmantot mājas lapā esošo saziņas formu, to aizpildot un gaidot, kad Trovent pārstāvis ar Jums sazināsies.

 

 

Pieslēgties, lai pievietotu komentārus