1. Vistas fileja ar dārzeņiem
-
Sastāvdaļas: vistas fileja, kartupeļi, burkāni, cukini, olīveļļa, garšvielas.
-
Pagatavošana:
-
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C.
-
Dārzeņus sagriez gabaliņos, vistas fileju – strēmelēs.
-
Liek visu uz cepamās pannas, apsmidzina ar olīveļļu, pievieno garšvielas.
-
Cep 25–30 minūtes.
-
2. Pasta ar kūpinātu lasi, citronu un rukolu
-
Sastāvdaļas: spageti vai cita veida makaroni, kūpināts lasis, citrons, rukola, rīvēts siers, olīvīeļļa.
-
Pagatavošana:
-
Uzvāra makaronus.
-
Tikmēr sagriež kūpināto lasi, sarīvē citrona miziņu.
-
Makaroniem pievieno mazliet olīveļļas.
-
Pievieno kūpināto lasi, rukolu, citrona miziņu un rīvēto sieru.
-
Pasniedz svaigu un siltu.
-
3. Pildīta franču omlete
-
Sastāvdaļas: olas, piens, siers, šampinjoni, spināti, tomāti.
-
Pagatavošana:
-
Sakuļ olas ar nedaudz piena.
-
Uzkarsē pannu, pievieno olu masu un gatavo, līdz tā ir daļēji sarecējusi.
-
Pa virsu uzklāj pildījumu (dārzeņus, šampinjonus un sieru), saloka omleti uz pusēm.
-
Turpina gatavot uz lēnas uguns, līdz siers izkūst.
-
4. Tortiljas ar vistu un avokado
-
Sastāvdaļas: tortiljas, vārīta vistas gaļa, avokado, krēmsiers, lapu salāti.
-
Pagatavošana:
-
Uzsmērē tortiljai krēmsieru.
-
Pievieno sagrieztu vistas gaļu, avokado un lapu salātus.
-
Satin rullīšus, sagriež uz pusēm vai mazākos gabalos.
-
5. Eksotiski mango salāti
-
Sastāvdaļas: mango, avokado, vistas fileja, sarkanais sīpols, koriandrs, laims.
-
Pagatavošana:
-
Mango un avokado sagriez kubiņos, pievieno sarkano sīpolu (gredzenos) un koriandru.
-
Vistas fileju apcep uz pannas, pievieno garšvielas.
-
Sajauc visu kopā, pievieno laima sulu un apmaisa.
-