Sestdiena, 27.07.2024 04:36
Dita, Marta
Piektdiena, 12. augusts, 2022 09:00

13. augustā notiks 75. sporta svētki Meņģelē

ogrenet.lv
13. augustā notiks 75. sporta svētki Meņģelē
Piektdiena, 12. augusts, 2022 09:00

13. augustā notiks 75. sporta svētki Meņģelē

ogrenet.lv

Visi sportisti un interesenti tiek aicināti uz Ogres novada Meņģeles pagastu, kur 13. augustā norisināsies vecākie lauku sporta svētki.

Sportistu reģistrācija no plkst. 9:00
Sporta svētku atklāšana notiks plkst. 10:00 pie Meņģeles Tautas nama, kurā piedalīsies Valmieras YAMAHA mūzikas skolas muzikālā grupa “Epic Wolf Orchestra”.

Meņģeles sporta svētku programmā katrs interesents var atrast sev ko piemērotu. Bērniem līdz 15. gadu vecumam būs iespēja piedalīties tādos sporta veidos kā vieglatlētika (tāllēkšana, 60m skrējiens), skrējiens apkārt Zvanu ezeram un netradicionālie sporta veidi. Dalībniekiem vecuma posmā no 16.g. un vecākiem būs iespēja piedalīties individuālajās disciplīnās, piemēram, vieglatlētika, šautriņas, skrējiens apkārt Zvanu ezeram, kā arī komandu spēlēs, piemēram, futbols, volejbols un virves vilkšana.Šogad jaunums ir basketbols 3x3. Bet pašus mazākos apmeklētājus sagaida dažādas rotaļas un atrakcijas.

Sporta svētku organizatori ir Meņģeles pagasta pārvalde. Lielu ieguldījumu sportasvētku tradīciju uzturēšanā sniegusi arī Ogres novada pašvaldība. Par sportistu nezūdošo enerģiju rūpēsies Meņģeles sporta svētku galvenie atbalstītāji Fazer. Starp atbalstītājiem jāmin tādi uzņēmu kā Alandeko, SIA Tilbe, veikals Lats un Apdrukas darbnīca.

Vakarā plkst. 21:30 visi sportisti un interesenti aicināti uz balli, kurā spēles Brāļi Puncuļi, kā arī svētku salūtu. Ieeja ballē 5 EUR, sportistiem ar aprocēm ieeja bez maksas.


Gaidām ciemos Meņģelē!

Papildus informācijai: Olita Rudzīte, sporta svētku galvenā tiesnese
Mob. 29418272; e-pasts:

Informāciju sagatavoja Agnese Jankuna, biedrības "MĒS attīstībai" pārstāve