Lekcija ir pielīdzināma uztura speciālista konsultācijai, kurā varēs noskaidrot konkrētus vakariņu piemērus. Katrs dalībnieks varēs uzdot jautājumus, piedalīties diskusijā, tādējādi gūstot praktiskus ieteikumus tieši savai ikdienai.
Liene Kacere ir ieguvusi Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) studiju programmas "Uzturs" profesionālo bakalaura grādu veselības aprūpē un uztura speciālista kvalifikāciju un RSU starpaugstskolu akadēmisko maģistra grādu uzturzinātnē. Paralēli tam ir guvusi pavāra darba pieredzi dažādās Rīgas kafejnīcās, kas devis iespēju vēl labāk izprast gan cilvēku uztura ieradumus, gan praktiski darboties dažādās virtuvēs, kā arī redzēt ēdināšanas aizkulises.
Dalības maksa: 10 eiro. Pieteikšanās, rakstot uz un veicot dalības maksas pārskaitījumu ar šādiem rekvizītiem:
maksājuma mērķis: "Lekcija - Veselīgas vakariņas un taukvielas"
Brīvā skola SIA
reģ.Nr. 44103128237
Rīgas iela 175, Ikšķile, Ogres novads, LV-5052
Swedbank AS
LV71HABA0551047188560
Pieteikšanās līdz 18. aprīlim plkst. 12.00. Vairāk informācijas Ikšķiles Brīvās skolas tīmekļvietnē www.brivaskola.lv.
Lekcija "Veselīgas vakariņas un gatavošanai izmantojamās taukvielas" tiešsaistē
18 Apr18:30
18. aprīlī plkst. 18.30-20.00 "Zoom" platformā notiks lekcija "Veselīgas vakariņas un gatavošanai izmantojamās taukvielas", kas ir uztura lekciju cikla trešā tikšanās. Lekcijā varēs gūt izpratni un praktiskus, viegli pielietojamus padomus ikdienas uztura izvēlēm, to laikiem un maltīšu pagatavošanai, sākot no pārtikas produktu iegādes līdz porcijas izmēram.